Greek English

Αρχική Σελίδα / Ανακοινώσεις / Τρέχουσες
Print this page

Τρέχουσες


17/03/2020
Ανακοίνωση κοινοτικού συμβουλίου Λινούς

 Εκτακτα Μέτρα για Αντιμετώπιση της Εξάπλωσης του Κορωνοϊού COVID-19

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Λινού λόγω της έκτακτης κατάστασης που επικρατεί, συνέπεία της πανδημίας του Κορωνοιού COVID-19, καλεί όλους τους κατοίκους, και επισκέπτες της Κοινότητας καθώς και τον καθένα μας, ξεχωριστά όπως συμβάλουμε στην αντιμετώπιση της εξάπλωσης του Κορωνοϊού εφαρμόζοντας με σοβαρότητα τις πιο κάτω οδηγίες:

  1. Ακολουθούμε πιστά και με πειθαρχία όλες τις οδηγίες και κάθε νέο μέτρο που ανακοινώνεται από τις αρμόδιες Κρατικές Υπηρεσίες (ατομικά αλλά και ως οργανισμοί, επιχειρήσεις)

  2. ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ και προστατεύσουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας. Περιορίζουμε τις μετακινήσεις μας. Αποφεύγουμε μετακινήσεις με λεωφορεία και ταξί.

  3. Τηρούμε τους βασικούς κανόνες υγιεινής. Πλένουμε συχνά τα χέρια μας με σαπούνι και νερό για τουλάχιστο 20 δευτερόλεπτα. Σε περιπτώσεις που δεν υπάρχει δυνατότητα πλυσίματος με νερά χρησιμοποιούμαι αντισηπτικό.

  4. Καλύπτουμε το στόμα με τον αγκώνα μας και όχι με την παλάμη σε περίπτωση που χρειαστεί να φταρνιστούμε ή να βήξουμε.

  5. Άτομα που έχουν ταξιδέψει πρόσφατα στο εξωτερικό ή έχουν υποψία ότι, έχουν έρθει σε επαφή με ύποπτο κρούσμα πρέπει να αντοπεριοριστούν στο σπίτι τους για 14 μέρες από την μέρα επιστροφής από το ταξίδι ή την μέρα επαφής με το ύποπτο κρούσμα.

  6. Αποφεύγουμε επαφές με ηλικιωμένους και ευπαθής ομάδες πληθυσμού

  7. Σε περίπτωση συμπτωμάτων (πυρετός. βήχας, δυσκολία στην αναπνοή, πονοκέφαλος) τηλεφωνούμε στο 1420. Για άλλες σχετικές πληροφορίες τηλεφωνούμε στο 1450.

Τα πιο πάνω θεωρούνται απαραίτητα για την μείωση της διασποράς του ιού στην Κοινότητα και οφείλουμε να τα εφαρμόζουμε.

Η υγεία τόσον η δική μας όσο και των γύρω μας είναι ευθύνη όλων μας.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι, τα γραφεία του Κοινοτικού Συμβουλίου Θα είναι κλειστά για το κοινό μέχρι νεωτέρας ειδοποίησης. Εξυπηρετήσεις Θα γίνονται μόνο μέσω τηλεφώνου (τηλ 99790380, κα Αθηνά Γεωργίου - Πρόεδρο Κ.Σ) και με κάθε ηλεκτρονικό μέσο.

Από το Κοινοτικό Συμβούλιο Λινού
17 Μαρτίου, 2020

Πολυμέσα

ΒΙΝΤΕΟ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΑΛΜΠΟΥΜ
ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗ
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ
Designed & Developed by NETinfo Plc